Nejnovější recenze ze sekce Karabiny
Super kvalita / cena
Super kvalita / cena
- Váha
- Promyšlený uchycení do sedáku
Supr lehoučká věc, bezvadný na lezení, na sbalení. V recenci se objevuje v náhledu produktu plechovka jakéhosi PL pivka s název PORTER, ale tato recenze je na lezeckou pomocnou expresku PORTER na sedák.
Ta je vychytaná, snadno se cvakne do sedáku, a rozšíří o další nosná poutka. Jde cvaknout i na bágl, na bedák, apod. Koupil jsem rovnou dvě.
- spokojenost jako vždy super
- Lehká, do mojí menší pánské ruky (pryč. rukavice vel. 7,5 - 8) akorát tak velká na otevírání jednou rukou.
- Oproti šroubovacímu zámku je tripple lock nepochybně jistější, vždycky se uzavře.
Jak jsme často s kamarádem lozili, tak se nám pletly karabiny podobné barvy. Chtěl jsem při koupi dalších jinou barvu a u jiného lezce jsem viděl s tímto zámkem a na vyzkoušení v ruce byly pro mě ideální. Nebyl problém připlatit 100ku na karabině a zvýšit tím bezpečnost o nějaký ten stupínek. Dají se použít na zakotvení lana i jako příležitostné na sedáku, kde mám vždycky aspoň 2 navíc.
super
větší velikost karabiny, větší světlost
používám na odsedku - možnost se snadněji odjistit do kotvení lan na ferratách, současně větší velikost umožňuje použítí např. na odsedce Petzl Connect Adjust, bez toho, že by samotné lano odsedky omezovalo otevření karabiny a tím její světlou výšku
- Pevna karabina
- Inovativni a bezpecny system zamku
- Na nytu a borhaku drzi dalsi karabiny ve spravne poloze, oddelene.
- levná odolná oválná karabina
- Drobnější karabina vhodná pro dětské lezce
- Nemá klasické zdrsnění na kroužku zámku, ale hladké “buřtíky”. Snad nebude podkluzovat.
Poměr cena výkon fajn. Barva moc pěkná, zámek běhá lehce.
Super karabina - dobře se s ní manipuluje, je i hezká a pevná.
spolehlivost
- Tak specifické zboží, že si výhodu musí najít každý sám. :-)
- Multifunkční pro stavění štandů i jako zamykací expresky.
- Trochu větší, než jsem původně čekal. Byly zamýšleny pro zamykací expresky.
Větší lehká skoba
otevřít jde při troše zručnosti jednou rukou
samozajišťovací
Spokojenost :)
- hmotnost
Jedna z nejlevnejsich sroubovacich karabin s dobrou hmotnosti.
- Pevná
- Prostě karabina. Přiměřený poměr cena / kvalita
- lehká, podobná jako od BD
- pěkně "sednou" k friendům